Carnival е продавница каде што можете да се облекувате Фенси, но поевтино.
Шарениот Carnival нуди разновиден избор на колекции на чевли за секоја сезона за жени,
како и за мажи од англиски брендови: Keddo, Betsy; Бразилски брендови: Actvitta, Beira
Rio, Moleca и многу други.